日曜日には…レバディアコスでの破壊的な局面があった – AEKではホームチームがムクディの手にペナルティを求めたが、主審もVARも何も示さなかった🎙 ソティリス・コスタバラスとステファノス・アブラミディスが「トーキング・ポイント」で説明した。レギュレーションとペナルティが与えられなかった理由!提供: Natural Gas Hellenic Energy Company #sportalgr #talkingpoints #aekfc #levadiakos #mukundi #football #superleague #referee

20 Comments

  1. Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν ανάποδα η φάση θα έλεγε τα ίδια!!! Μάγκες κουράσατε

  2. Δεν πάει η μπάλα στο χέρι. Ο μουκουντι σκύβει προς τη μεριά της μπάλας για να βρει στο χέρι

  3. Στο τέλος της φάσης ο Μουκουντι καταλήγει πεσμένος στα δεξιά στο γρασίδι και λες πως δεν πάει προς την μπάλα? εσκεμμένα δεν βάζει το χέρι του πίσω από την πλάτη όπως κάνει ο ίδιος σε κάθε σέντρα που γίνεται από την πλευρά του. Επίσης το χέρι δεν είναι καν κολλημένο στο σώμα του καθώς ο παίκτης είναι σε πτώση για να καλύψει όσο περισσότερο τέρμα γίνεται. Και στην τελική για ποιο λόγο δεν το είδαν στο Var. Το χέρι είναι πεντακάθαρο για το άνοιγμα και την πρόθεση πως ήταν τόσο σίγουροι?

  4. Έχετε την ΕΠΟ κλαίτε! Δεν έχετε την ΕΠΟ κλαίτε! Πάρτε το απόφαση μας κοροϊδεύουν όλους! Τα θύματα είμαστε εμείς που καθόμαστε και τσακωνόμαστε για να βγάζουν λεφτά όλοι τους

  5. Τι λέει ρε παιδιά αυτός;;; Ειναι και στην cosmote ο ηλ@θιος!! Αν δεν είναι αυτό χέρι τότε ποιο είναι;; Πείτε μου φορα την αλήθεια γ@μω την Ελλάδα μας!

  6. Πολύ σωστά μπράβο σάς έτσι είναι ο κανονισμός. Αυτή που λένε ότι είναι πέναλτι είναι γιατί είναι άλλη ομάδα στην ουσία ξέρουν ότι δεν είναι.

  7. Έχετε και εσείς οι δημοσιογράφοι μεγάλη ευθύνη για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου

  8. Η μπαλα ειναι πορνη ειχε πει ο Οσιμ. Θα σας δω σε λιγο καιρο που το σουτ θα το κανει παικτης αλλης ομαδας

Leave A Reply