#ジク #ガラタサライ #フェネルバフチェ #ダービー #フレンズ #ダービー #バトゥハンカラデニズ

38 Comments

  1. Hızlı atağı kesmenin bu kadar ödüllendirildiği bir lig yok zaten, kimseye çalınmadığı için çalınmaması lazımdı. Türkiye’de koşmak cezalandırılır, koşmayıp maaşını alacaksın hekemi de yormayacaksın.

  2. Mert hakana hic bi konuda hak veremezsin. Kisasa kisas kafasiyla hayat yasayamazsin. Dogruya dogru yanlisa yanlis diyeceksin. Kendini bozma. Mert hakan gibi adamlar yuzunden ulke futbolunu birak herseyi geriye gidiyo. Adami cirkeflik yapsin diye takimda ve macta tuttular. Herif cikti fener bahce gol atti daha iyi oynadi. Mert hakan bu macta olmasaydi belki gs 5 yicekti. bu tarz kafayla ne kendiniz biyere gelirsiniz, ne gidene destek olursunuz. topcu top oynayacak. gerisi bos. djiku ilk pozisyonda top oyunda bile degilken, direkt olarak torreiraya mudahale ediyo,. dirsek salliyo bos geciyo, hirsina yenik dusup elinide suratina salliyo. darbelerin etkisi veya siddetine bakarak yorum yapamazsin. illa kor mu olsun. top tacta, djiku futbol disi hareketleri bilerek isteyerek direkt adama yapiyo. o pozisyonda kirmizi vermeye gonlu yemedi. sonra burda faul sandi sari verdi. olan oldu. bu kafada iki ekipte birbirini dibe ceker baska bisye yaramaz. 1 tam sene aglayan koca adamlar izlemekten bikmadikmi.

  3. sacma sacma yorum yapmayın net faul var Torreira sag tarafa pas atsa ciddi pozisyona gidiyor Galatasaray. Orda sarı kartlı oyuncu öyle kesemez kusura bakmayım. Djiku Stoper 6 Numara değil o yüzdem yaptı o hatayı.

  4. Hızlı hücumu kesmek ne zamandan beri sarı değil? Torreira'nın baldırına müdahale var ve bu da hızlı hücum kesiyor. Sarı kart doğru. Esas tartışılması gereken, dk 3te neden osayi sarı görmedi? O da çok benzer pozisyon. Dk 10 'da kırmızı görmesi gerekiyordu. Ancak Fenerbahçe isterse 8 kişi bitirseydi bu maçı yine kazanacaktı. Galatasaray futbol falan oynamadı.

  5. Bu kanaldakilerin nasıl bi strateji izlediklerini hala anlamış değilim. Bi hafta gs kuduruyo bi hafta fb yq bi tavrınız olsun ya da objektif olun❤

  6. Malesef Toreira çögu futbılçunun başini yakti bir Djiku degil MELONUN BAZİ HARAKETLERİNİ SEVMEZDİM AMMA EN AZİNDAN Toreiradan daha ŞEREFLİYDİ!!

  7. Fb yendi pozisyon doğru ve ya yanlış 😅bu kadar tartışmanın içinde olması doğru mu bilmiyorum madem öyle kararlar çok bu ligde şampiyon olan ve ikinci olanda bu şikenin ortağıdır iki takımda şike yapıyor dediğiniz den yola çıkarsak

  8. Aslında amaç maçın ilk devresinde uydurma bir pozisyonla Fenerbahçeli bir futbolcuyu atıp takımın gardını düşürmekti, şu pozisyon fotoğrafında bile hakem kartlık bir pozisyon olduğuna inanmıyor.

  9. Net kırmızı, boş yapmayın. Djiku o hareketi neden yapıyor? Topla zerre alakası yok, kontratagı kesmek için arkadan hamle yapıyor. Yapmayacaksın, hele hele sarı kartın var, yapmayacaksın… Neden arkadan o hareketi yapıyorsun?… Utanmadan bir de bu pozisyonda sarı yok diyorsunuz. Ali koç hepinize para yedirmiş.

  10. Trabzonspor ve GS maçlarında galibiyet sevincini kutlarken ceza yiyor dünyada 9rnegi yok iki maçta FB yenilseydi ceza yemezdi bu ligde FB nasıl şampiyon olsun💙💛

  11. Ulan hakem bütün maç feneri kolladı.. 2.sarıyı mecbur verdi atağı kesiyor adam. Golde Muslera itiliyor faul var.. bunları görmez tabi fenerliler.. bu da kırmızı olur mu diyor.. burada kart sarı, kırmızı değil akıllı olun.. adam 2.sarıdan kırmızı görüyor mal olmayın…

Leave A Reply